Skovshoved

Med hjemhavn i Kalkbrænderihavnen er Skovshoved en af de nærmeste havne og derfor et sted vi næsten aldrig kommer. Men tirsdag aften havde min far og jeg aftalt en aftentur. Vinden var vestlig og vi sejlede en tur op af kysten og så på alle palæerne langs strandvejen. Da vi havde kastet et blive på Eremitagen, vendte vi om og begyndte at tale om hvad vi skulle have til aften, når vi kom i havn. Men hvorfor vendte så længe? Vi besluttede at gå ind i Skovshoved. Efter at have sigsakket os ind mellem en stor flok optimistjoller, fandt vi plads i havnen. Der var masser af grønne pladser, så det var bare at vælge.

Den hyggelige sommerrestaurant på Skovshoved havn

Fra tidligere vidste vi, at der ligger en sommerrestaurant bag bådbutikken i den sydlige del af havnen. Den havde heldigvis åbent. Det er et meget hyggeligt sted i en gammel hal. Her serveres drikkevare og uden for er der to food-trucks hvor man kan hente mad – denne dag var der valget mellem indisk og burgere. En halloumiburger var helt perfekt til sådan en lidt kold sensommeraften.

Derefter var der jo bare en kort smuttur tilbage til Kalkbrænderihavnen i det sidste lys. Det kunne man godt gøre en anden gang, blev vi enige om. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *